0
Odbojka

FOTO: www.cev.lu

Kolaković: Danska lak zalogaj

Objavljeno: 24.09.13 u 22:51
FOTO: www.cev.lu
FOTO: www.cev.lu

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković izjavio je nakon pobede protiv Danske na Evropskog prvenstva da rival nije bio na nivou osmine finala.

“Važno je da smo ušli u četvrtfinale. Protivnik nije bio na nivou koji zaslužuje osmina finala Evropsko prvenstvo, ali je tu došao zasluženo pobedivši Belorusiju u grupnoj fazi. Imali smo malo problema u završnici trećeg seta, ali smo to lako prevazišli. Dobro iz ovog meča je da su svi igrači odradili lakši trening”, izjavio je Kolaković.

Selektor naše reprezenatcije naglašava da moramo ozbiljno da shvatimo narednog rivala.

“Moramo ozbiljno da shvatimo Belgiju. Dosta smo ih gledali i to je ekipa koja zaslužuje pažnju i koncenteraciju, a pre svega jer su pobedili Italiju. Oni su po rangu ispod nas, kao i ispod Italije, ali su ipak uspeli da ih pobede. Moramo dobro da pripremimo meč i da odigramo najbolje moguće kako bismo došli do cilja, koji smo pre prvenstva zacrtali”, zaključio je Kolaković.

Četvrtfinalni duel sa Belgijom na programu je u sredu, 25. septembra od 20 časova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter