0
Domaći fudbal

Rašović: Postigli smo golove na vreme (VIDEO)

Objavljeno: 20.10.13 u 18:11

Vuk-Rasovic

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović bio je vidno zadovoljan nakon ubedljive pobede njegovog tima na gostovanju u Jagodini, a posebno je istakao golmana Vladimira Stojkovića koji je u nekoliko navrata spašavao mrežu crno-belih.

„Mnogo smo želeli ovu pobedu jer nam je bila veoma potrebna u ovom trenutku. Video se određeni pomak u našoj igri, imali smo još šansi za postizanje pogotka, ali moram da naglasim da je utakmica mogla da ode u sasvim drugom pravcu da Stojković nije odbranio penal u prvom poluvremenu. Mi smo potom iskoristili pad u igri protivnika, postigli smo golove na vreme i mirno priveli meč kraju“ – rekao je Rašović po okončanju utakmice u Jagodini.

Mladi stručnjak se osvrnuo i na igru iskusnijih igrača u timu.

„Veliki deo posla odradili su naši iskusniji igrači. Cilj nam je bio da zaustavimo prodore Jagodine po boku što je naša odbrana uspela da uradi. Na našu žalost, Ostojić je dobio crveni karton i ponovo ćemo morati da menjamo u poslednjoj liniji“ – kazao je Rašović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter