5
Košarka

Miodrag Misko Raznatovic Serbia - Finland, Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, 5.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MIŠKO PORUČIO VUJOŠEVIĆU: ‘Niko iz OKK Beograda nije pretio Mirotiću!’

Objavljeno: 22.07.23 u 18:15

Nastavlja se ‘internet’ rat.

Oko Nikole Mirotića se povela velika polemika gde će nastaviti svoju karijeru. Kao nove destinacije pominjale su se Panatinaikos, Milano, Olimpijakos, Monako, a kao najbliži dovođenju je prvo bila Crvena zvezda, da bi nakon svega toga bio na korak od potpisa za Partizan.

Gotovo je bilo sigurno da je Mirotić novi košarkaš Partizana, ali na kraju ipak nije došlo realizacije ovog posla, a  na svom instragram profilu oglasio i sam košarkaš i obrazložio svoju odluku. Mnogo se prašine podiglo oko ove sage, pa nisu nedorečeni ostale ni legende ‘crno-belih’ kao što su Željko Rebrača, Nenad Krstić i legendarni trener, Duško Vujošević, a i sam klub je izdao saopštenje.

Čuveni košarkaški agent je na svom tviter profilu odgovorio na Vujoševićeve prozivke na račun OKK Beograda aludirajući da su oni pretili Nikoli Mirotiću. 

-Imajuci u vidu sjajne odnose, koje imam sa rukovodecim ljudima trofejnog Okk Beograda, na ciju molbu i objavljujem ovaj tvit, moram da demantujem D. Vujosevica, te obavestim javnost da niko iz kluba nije kontaktirao a pogotovu pretio Nikoli Miroticu!. – naveo je Ražnatović.

26
17
5 Komentara
    • Koje ste vi ložane. Loži vas Miško, a vi se primate ko poziv za vojsku. U ostalom zna se ko preti, gepekuje sudije, ulazi u svlačionicu, tužaka druge Evroligi…

      3
      2
      Odgovori
  1. MISKO Zar si toliko NAIVAN !? Pa DULEV SARKAZAM NISI SHVATIO. MNOGO SI BRE ,,GLUP“ ILI POKRIVAS ,,CIGANE“ .SRAMOTA. ZNAS ODAKLE VETAR DUVA I TE NISKE UDARCE.

    3
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter