0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

„PONOSAN SAM ŠTO SAM CIGANIN“: Stanković se zahvalio Murinju i poslao brutalnu poruku navijačima!

Objavljeno: 02.04.23 u 23:24

Evo šta im je odgovorio.

Srpski trener Dejan Stanković, našao se na meti navijača Rome, u utakmici u kojoj je Sampdorija poražena sa 0:3. Sa tribina su se čule rasističke uvrede, a sve to je posle utakmice prokomentarisao bivši strateg Crvene zvezde, koji se zahvalio Žozeu uz napomenu da je ponosan na to što jeste.

– Zahvalan sam Žozeu, zato što ja to nisam čak ni primetio, ali što se tiče skandiranja, ponosan sam na to što jesam. Ponosan sam što sam ciganin – rekao je Dejan Stanković.

Podsećamo, nakon što je Muriljo dobio crveni karton, Stanković je krenuo u proteste protiv sudija, što je „zapalilo“ navijače Rome. Oni su počeli da ga vređaju, čuli su se i rasistički povici, ali Žoze Murinjo je još jednom pokazao koliki je gospodin.

On je zamolio pristalice svog kluba da prestanu, dok su ga oni momentalno poslušali. Murinjo je kasnije i digao palac u znak zahvalnosti.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter