0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

OGROMAN SKANDAL U RIMU: Navijači rasistički vređali Dejana Stankovića, morao da reaguje Žoze Murinjo! (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.23 u 20:16

Na kraju su prestali.

Fudbaleri Rome ubedljivo su savladali ekipu Samprodije rezultatom 3:0 u 28. kolu Serije A, a pored dobre igre domaćih, meč su obeležile i pojedine nemile scene. Naime, navijači Rome su rasistički vređali trenera gostujućeg tima Dejana Stankovića.

Nakon što je Muriljo dobio crveni karton, Stanković je krenuo u proteste protiv sudija, što je „zapalilo“ navijače Rome. Oni su počeli da ga vređaju, čuli su se i rasistički povici, ali Žoze Murinjo je još jednom pokazao koliki je gospodin.

On je zamolio pristalice svog kluba da prestanu, dok su ga oni momentalno poslušali. Murinjo je kasnije i digao palac u znak zahvalnosti.

Što se tiče same utakmice, Roma je povela u 57. minutu kada je Vajnaldum pogodio na asistenciju Nemanje Matića. Prednost je duplirao Dibala u 88. minutu sa bele tačke, a konačan rezultat postavio je El Šaravi u 94. minutu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter