0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

IVANOVIĆ UVEREN DA ĆE KAMPACO BITI JOŠ BOLJI: „Rekao sam vam na početku, nije ovo najbolje od njega!“

Objavljeno: 29.03.23 u 21:27

Veruje u kvalitete svog košarkaša.

Crvena zvezda Meridianbet je u 31. kolu Evrolige savladala ekipu Valensije i tako joj znatno umanjila šanse za plasman u TOP 8 fazu. Rezultat je bio 92:73, a nakon samog susreta, na konferenciji za medije se obratio trener domaćih Duško Ivanović.

Crnogorski stručnjak je istakao da je njegova ekipa imala sjajnu energiju i da su ovako igrali i protiv Baskonije.

– Imali smo sjajnu energiju, odlično smo rotirali i pogotovo sjajno igrali odbranu protiv Valensije koja je vrlo kvalitetna ofanzivna ekipa – počeo je Ivanović i dodao:

– Igrali smo ovako i protiv Baskonije, a mi smo na dobrom putu jer smo shvatili šta je naše najjače oružje i kako treba da igramo i u odbrani i u napadu. Samo da budemo strpljivi i sve će doći. Imali smo različtie tipove odbrane večeras i igrači bili veoma fokusirani jer su odbrane nekad naporne.

Potom je šef struke crveno-belih dobio pitanje da prokomentariše igru Fakunda Kampaca, za šta je istakao da je uveren da će biti još bolji.

– Govorio sam o Kampacu i na početku kada ste rekli da igra dobro, a ja vam rekao da će on tek da igra dobro. Tako je i sada, on će tek da igra dobro… Nije ovo najbolje od njega – zaključio je Ivanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter