1
Katar 2022

FOTO: Instagram/@nebojsa_petrovic_10

HOĆE LI SADA PRESTATI DA PRIČAJU O SUKOBU PIKSIJA I VLAHOVIĆA: Fotografija koja stavlja tačku na tu priču! (FOTO)

Objavljeno: 06.12.22 u 17:08

Na svakom velikom takmičenju za našu reprezentaciju vezuju nekakvi skandali.

Pisalo se o raznim sukobima unutar reprezentacije Srbije nakon remija sa Kamerunom, a sve to pokušali su naši reprezentativci da negiraju. Ako već do sada nije bilo jasno, trebalo bi da bude. Novinar Fudbalskog saveza Srbije je na svom instagram profilu podelio sliku Dušana Vlahovića kako čita knjigu o selektoru Stojkoviću – „Sve za 10“ i tako nadamo se jednog za svagda stavio tačku na glasine o potencijalnom sukobu njih dvojice!

FOTO: Instagram/@nebojsa_petrovic_10

„Lagano stivo na 10.000 metara visine. Ovo gol-dva što su dali u Kataru, nije nista koliko bi dali da su bili zdravi i spremni. Ne mozete da vozite auto bez dva tocka. I to prednja dva tocka. Mozete da stiskate gas koliko hocete, ali auto ne ide. Momci su pruzili maksimum i treba im odati priznanje. A tek cete videti koliko mogu“ – Dragan Stojkovic o Mitrovicu i Vlahovicu.’ – stoji u objavi Nebojše Petrovića, novinara FSS.

7
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter