0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

VLAHOVIĆ OTVORIO DUŠU O IZMENI: ‘Mister je doneo tu odluku! Nije bilo nikakvih problema!’ (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.22 u 23:51

Dušan je postigao prvenac na Mundijalu!

Malo ko se nadao da će Srbija na krajnje katastrofalan način završiti učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru. Jasno je da su reprezentativci davali sve od sebe na tri utakmice, ali bili su daleko od prepoznatljivog nivoa i igre pružene u kvalfiikacijama. Samo jedan osvojen bod od devet mogućih obezbedio je povratnu kartu za Beograd. Švajcarska je nakon velikog preokreta nadigrala Orlove sa 3:2 i tako ih elimisala sa turnira.

Dušan Vlahović je zamenjen u ranoj fazi prvog dela igre, a upitan je da li je sam zatražio izmenu.

-Odluka Mistera je bila da izađem iz igre. On je odlučio da napravi tu izmenu – kazao je Vlahović i dodao:

– Ne, ja sam se osećao okej, nisam igrao dugo. Verovatno je to uticalo na odluku Mistera da me promeni. Nije bilo problema. Na poluvremenu me je pitao kako se osećam, ja sam rekao da mogu, ali to je njegova odluka, poštujem je.

Napadač je dao svoj maksimum, tu nema dileme.

– Dobro, imao sam dobru energiju, moj prvi gol na Svetskim prvenstvima, tada smo imali 2:1, to je bio specijalan osećaj. Čak i ako se neko ne oseća dobro, sve to prođe u momentu. Nema šta da se kaže, ne znam šta bih rekao stvarno.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter