4
Katar 2022

Serbia during Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Serbia and Switzerland foto: Pedja Milosavljevic

PIKSI I FUDBALERI DOBIJAJU NOVAC ZA UČEŠĆE NA SP: Evo o kojim sumama se radi – jedan deo ide u FSS!

Objavljeno: 05.12.22 u 18:05

Sporazum je napravljen pre početka prvenstva.

Danas je Dragan Stojković Piksi održao konferenciju za medije u Staroj Pazovi, gde je pričao o učešću Srbije na Mundijalu u Kataru, ali i o brojnim temama. Ipak, tom prilikom, selektora niko nije pitao o finansijskom apsektu učešća na Svetskom prvenstvu.

Naša selekcija je plasmanom u Katar zaradila 8.5 miliona evra, a sada je poznato i koliko će od toga dobiti igrači i selektor. Prema saznanjima Telegrafa, pre odlaska na Mundijal, potpisan je sporazum sa FSS, prema kome će se ova zarada deliti.

VESTI O FSS:

Fudbaleri i stručni štab će između sebe podeliti 57 od ove sume, dok će ostatak od 43% završiti u kasi Saveza. Ovaj sporazum, potpisan je između kapitena, zamenika kapitena, kao i feneralnog sektretara FSS Jovana Šurbatovića.

Kada se sve sračuna, igračima i stručnom štabu, pripašće oko 4.845.000 evra, koje će raspodeliti između sebe. Sa druge strane, u Savezu je završilo oko 3.655.000 evra.

16
10

4 Komentara

  1. Kako bi bilo lijepo odreći se, ako ne cijelog ono bar dobrog dijela tog nivca za unapređenje fudbalske infrastrukture u Srbiji.

    2
    0
    Odgovori
  2. Te pare bi Trebali sve da uplate na budi human i mnogo dece bi bili spaseno i samim tim bi ispali heroji umesto indijanaca i splavara!!!

    24
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter