0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR MITROVIĆ JE SPREMAN ZA ŠVAJCARCE: „Osećam se dobro – sve zavisi od nas!“

Objavljeno: 01.12.22 u 15:11

Optimističan je!

Napadač fudbalske reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović, govorio je za medije pred sutrašnji meč protiv Švajcarske.

To će biti ključan meč za Orlove, pobeda vodi u nokaut fazu Svetskog prvenstva u Kataru.

Popularni Mitrogol uverava da je potpuno spreman.

Spreman sam fizički potpuno. Osećam se dobro. I u prvoj utakmici protiv Brazila bio sam spreman. Prosto, bila je teška utakmica, fizički zahtevna. I protiv Kameruna sam se osećao dobro… Svi smo spremni i željno iščekujemo utakmicu protiv Švajcarske. – rekao je on.

Smatra da sve zavisi upravo od Srbije koja je nekoliko puta pokazala da je prava kada je najteže.

Sve zavisi od nas. Ova ekipa je dokazala da može da bude prava kad god je trebalo. I u Lisabonu i u Oslu. Verujemo u sebe i u prolaz. – izjavio je napadač Fulama.

Biće ovo drugačija utakmica nego ona 2018. godine…

Sve je sada drugačije. Mi smo tada drugog selektora imali, veliki broj drugih igrača… Ovo je novi izazov, drugačija je atmosfera… Ne razmišljam o tome šta je bilo. Fokus je na onome što sledi. Kako navijači gledaju na utakmicu najmanje je bitno. – ističe srpski fudbaler.

FOTO: STARSPORT

U nekim ukrštanjima, pobedom i osiguravanjem drugog mesta u grupi, u osmini finala bi nas sačekala ekipa Portugala.

Mislimo samo na Švajcarsku. Ovo je jedna od najbitnijih utakmica u poslednjih nekoliko godina za Srbiju. Biće vremena za sve ostalo ako prođemo. Ne razmišljamo mnogo unapred. – staloženo je rekao Mitrović.

Bilo je pitanje i za selektora Stojkovića, ali i za Mitrovića – kakvo je stanje sa Vlahovićem?

Spreman je, imali smo nekoliko razgovara. Spreman kao što i Jović i ja spremni. Vlahović je izvanredan igrač, pokazao je mnogo toga. Imati takvog igrača u ekipi mnogo znači. Nadam se da će sutra ko god izađe na teren dati ono najbolje od sebe. Spremni jesmo, naoštreni jesmo, tako da… – motivisan je Mitrogol.

Nema iznenađenja, ekipe se poznaju, svestan je šta će presuditi.

Nema nikakvih! Mi znamo njih, oni znaju nas. Šta bi moglo da odluči? Volja, motiv, koncentracija pre svega. Ko bude pravio manje grešaka ima veće šanse za pobedu. – zaključio je Mitrović.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter