0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@HNS_CFF

DALIĆ POSLAO JASNU PORUKU: ‘Može da govori ko šta hoće, oni su među najboljima na svetu!’

Objavljeno: 27.11.22 u 21:18

Ponosan je na svoje izabranike!

Hrvatska je ostvarila veoma bitnu pobedu protiv reprezentacije Kanade i sada se nalazi na korak od naredne faze Mundijala. Izabranici altka Dalića imali su težak posao, jer su u jednom trenutku utakmice gubili sa 1:0, ali su okrenuli rezultat i na kraju slavili sa 4:1. Nakon meča Zlatko je rekao:

‘Nakon njihovog gola bilo je bitno da se vratimo u utakmicu. Njihov drugi gol bio je blizu i to je bilo opasno, petnaestak minuta smo se tražili, ali onda smo igrali kako smo zamislili i pripremili. Tražili smo od Perišića i Kramarića da stoje široko i ne dolaze u sredinu, da imamo prostora za Brozovića, Kovačića i Modrića. Opet ću ponoviti, to je jedna od najboljih veznih linija na svetu, može govoriti ko što hoće. Danas su trčali i sjajno odigrali. Ovo je samo početak i možemo ovo ponoviti, ali idemo polako.’ – reči su selektora Hrvatske, koji je potom posebno pohvalio Kramarića:

‘Što se tiče Kramarića. Rekao sam da je konstanta koja često rešava utakmice. Nije upitan. On i ja smo raščistili i gde god igra ćuti i radi svoj posao, to mu se i te kako isplati.’ – zaključio je Dalić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter