0
Evroliga

FOTO: Starsport

VEČITI NE PREDSTAVLJAJU SRBIJU PREVIŠE DOBRO!? Samo jedna država lošija od Srbije u Evroligi! (VIDEO)

Objavljeno: 23.11.22 u 10:19

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su upisali svoj treći trijumf u sezoni Evrolige, drugi vezani, i tako uspeli sa šok terapijom kada je smena trenera u pitanju. Partizan igra odlično kod kuće, dok rezultati u gostima izostaju, ali crno-beli ponekad deluju izuzetno jako na terenu. Ipak, srpski timovi se generalno ne snalaze dobro u novom formatu Evrolige, a najbolja potvrda za to je statistika.

Večiti rivali imaju ukupno sedam pobeda u osamnaest mečeva, što Srbiju stavlja na pretposlednje mesto kada su države sa dve ekipe u takmičenju u pitanju. Jedini timovi koji lošije predstavljaju zemlju jesu Bajern i Alba, koji imaju na sedamnaest mečeva dve pobede manje od naših predstavnika.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

Italijanski predstavnici Virtus i Milano, imaju identičan broj trijumfa kao večiti, ali ipak predstavnici zemlje sa Apenina imaju jedan meč manje, pa će tim iz Bolonje večeras imati priliku da se pobedom doadtno podigne skor Italije.

Najbolje rangirana zemlja sa dve ekipe je Turska sa 12 pobeda svojih timova, Grčka ima osam trijumfa, najviše zahvaljujući Olimpijakosu, dok Francuska ima devet trijumfa. Takođe primera radi dve najlošije španske ekipe Baskonija i Valensija sa osam pobeda nalaze se ispred večitih.


Standings provided by Sofascore

4
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter