3
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

EVO KOLIKO JE PARTIZAN ZARADIO SINOĆ: UEFA na račun crno-belih uplaćuje finu svotu novca!

Objavljeno: 04.11.22 u 10:26

Moglo je i više novca, ali i ovo je lepa cifra!

Remijem u Humskoj protiv Slovackog, 1:1, Partizan je sinoc osigurao evropsko proleće u Ligi konferencija, drugu godinu uzastopno.

Nije to bila blistava partija izabranika Gordana Petrića, ali i tako su uspeli da osvoje dovoljno koliko je trebalo za prolaz dalje.

Jedina žal ostaje zbog remija u Kelnu, što znači da bi crno-beli pobedom osigurali i prvo mesto i direktan plasman u osminu finala, ali to nije toliko ni važno sada.

Eventualne protivnike Partizana, saznajte OVDE.

Osim rezultatskog, crno-beli su ostvarili i finansijski benefit. UEFA će zbog sinoćnjeg remija morati da na račun kluba iz Humske uplati pola miliona evra.

Ukupna zarada Parnog valjka do sada u Evropi – šest miliona evropskih novčanica.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0
3 Komentara
  1. To baš imaš neku psihičku smetnju. Kad god napišeš nešto ovde to je teška nebuloza. Prosto ne mogu da verujem da bilo ko razume ovo. Ako pišeš sam sebi onda je logično jer valjda ti možeš da razumeš šta pišeš i zašto.
    Ovo je sve toliko bez veze da nemam reči. Ti mrziš nekog, neko valjda mrzi tebe, pa čemu sve ovo? Jel ovo stvarno neko piše ili se to vi u tom hotspot sprdate da bi imali bar neki klik a ionako imate lovu od gazde, koji god da je?

    0
    0
    Odgovori
  2. Stvarno nije fer da FKP TESKOM MUKOM ZARADJUJE SAM-6MIL.E., dok raspala ALi zato PROTEZIRANA Coor***VA DOBIJA SAMO OD „SPONZORA“ qasspROMa 5M. …?!!! DOKLE TAKO, ZAR SMO MI GROBARI I FKP GRADJANI 3 REDA, A PRECI SU NAM BILI POBEDNICI I NIKADA SARADNICI ‘OKUPATORA“ poput Coor***VINIH PREDAKA!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter