5
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

OVO SU MOGUĆI PARTIZANOVI RIVALI: Crno-beli jedina ekipa sa prostora bivše Jugoslavije koja je prezimela u Evropi!

Objavljeno: 04.11.22 u 09:27

Veliki uspeh!

Drugu godinu zaredom, Partizan će igrati šesnaestinu finala Lige konferencija. Crno-beli su evropsko proleće osigurali sinoć, remijem protiv Slovacka, 1:1.

Da su uspeli da pobede, evropsko takmičenje bi nastavili iz osmine finala, s obzirom da su Keln i Nica podelili bodove (2:2), ali što se kaže – proleću se u zube ne gleda.

FOTO: STARSPORT

Odličan podatak za ekipu Gordana Petrića jeste da su oni jedini klub iz bivše Jugoslavije koji je prezimela u Evropi. Ostala dva predstavnika bivše države, Dinamo Zagreb i Crvena zvezda, ispali su već u grupnoj fazi Lige šampiona, odnosno Lige Evrope.

Potencijalni rivali Partizana na žrebu koji je na programu u ponedeljak su ekipe koje su zauzele treće pozicije u svojim grupama Lige Evrope:

Lacio
Trabzonspor
Braga
Bodo/Glimt
Šerif
Ludogorec
AEK Larnaka
Karabag

Dakle, ima par timova koje bi trebalo izbeći (Lacio, Trabzon), a ima nekih koji su poželjni i sa kojima crno-beli mogu da igraju ravnopravno, možda se desi i još jedan dvomeč sa AEK Larnakom, te bi to bila savršena prilika za „osvetu“ zbog letošnje eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

5 Komentara

  1. OGROMAN USPEH s’obzirom da FK PARTIZAN NEMA GENERALNOG SPONZORA i da ga DRZ. koju FANTASTICNO PREDSTavLJA TRETIRA KAO PASTORCE, za razliku od protezirane Coor***VE, koja ima budzet u rangu Reala, a REZULTAT-QRACC u peDu OD SVIH !!!
    PS..i sada, ako i posle ovog velikog uspeha za Srbiju, tj, srpski sport, FK PARTIZAN ne dobije GENERALNOG SPONZORA jacine qassp’ROMa, e onda nek’ mi shePu svi, na celu sa YUdom na celu 5 colone!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter