4
Ostali sportovi

FOTO: VSS/Aleksandra Krupanič

VELIKI UDARAC ZA SRPSKI VATERPOLO: Težak poraz od Francuske u osmini finala Evropskog prvenstva!

Objavljeno: 04.09.22 u 21:42

Ovo niko nije očekivao.

Vaterpolisti Srbije neočekivano su poraženi u osmini finala Evropskog prvenstva od selekcije Francuske rezultatom 10:9.

Iako naši vaterpolisti nisu bili favoriti za osvajanje Evropskog prvenstva, presvega zbog podmlađenog sastava, kao i određenih povreda, deluje da je ovakav rezultat zaista neuspeh. Od samog starta je Srbija krenula loše, Savić je pokušao da brzo reaguje izmenama, a Francuzi su koristili sve naše greške.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Prvi pogodak postigli smo na oko 3 minuta do kraja prve četvrtine, a dobro veče imao je i francuski golman, što je dodatno omelo Delfine. Na poluvremenu je bilo 4:1 za Francusku, a Srbija je pokušala da se u nastavku vrati u igru.

Imala je Srbija veliki zaostatak pred start poslednje deonice, ali se nije predala. Rašović je postigao pogodak za smanjenje na 9:8, dok je potom Mandić pogodio za 9:9. Ipak, na 30 sekundi do kraja meča, Marzuki je doneo pobedu Francuskoj i plasman u četvrtfinale.

0
0

4 Komentara

  1. Onisti su Bazen talenata, evropskog sampiona VK Partizan….i koga bi ovaj rezultat trebalo da iznenadi!?
    Udovica, Sapnica???? Ili onog prodanog na čelu Beograda??? Boli njih, njihovi dzepovi su puni

    0
    0
    Odgovori
  2. šlepovao si se uz one izuzetne igrače koji bi da je bio pravi trener uzeli sva moguca zlata. Sad se još vodi kolika si neznalica. Odlazi 0

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter