0
ATP

FOTO: STARSPORT

BIVŠI OSVAJAČ ROLAN GAROSA OŠTRO PO NOVAKU: Neprihvatljivo je da bude na terenu!

Objavljeno: 20.02.22 u 12:11

Italijan veliki protivnik Đokovićevih stavova

Adrijano Panata, nekadašnji osvajač Rolan Garosa i jedini čovek koji je pobeđivao Bjorna Borga na turniru u Parizu, i to čak dva puta, oštro je osudio stavove Novaka Đokovića o nevakcinaciji i učešću na teniskim turnirima.

„Moje mišljenje o Đokoviću se nije promenilo i ponoviću ga sada – Ili neka se vakciniše ili neka ostane kod kuće“, rekao je Panata, a zatim i nastavio: „Naravno, ne odlučujem ja. Ali pravila turnira moraju da budu u skladu sa zakonima države. Ako mu zakon dozvoljava, onda može da igra. Zakon mora da bude isti za sve. Ako mu dozvole da igra, to će stvoriti zabunu i poslati pogrešnu poruku. Što se mene tiče, njegovo prisustvo je neprihvatljivo“.

Đoković najpre igra na turniru u Dubaiju koji počinje u ponedeljak, potom je još neizvesno da li će i na kojim turnirima će moći da nastupa na američkoj turniri, a izvesno je da će sigurno moći da igra na prvom Mastersu na šljaci, u Monte Karlu, zbog apsurdne situacije najdalje do polufinala, za sada.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter