0
ATP

FOTO: Starsport

NOVAK BAŠ NEMA SREĆE NA STARTU GODINE: U Dubaiju može da igra tenis, ali izuzetno nezgodan žreb!

Objavljeno: 19.02.22 u 11:22

Zanimljiv žreb za Novaka na premijernom nastupu ove godine

Novak Đoković će na startu turnira iz serije 500 u Dubaiju igrati sa 57. igračem sveta Lorencom Muzetijem, momkom rođenim 2002. godine iz Italije. Lorenco je prošle godine na Rolan Garosu zadao velike muke Novaku u četvrtoj rundi, a s obzirom na to da je Italijan jedan od najtalentovanijih igrača na svetu, neće prvom reketu sveta biti ni malo lako na otvaranju Dubaija.

Zatim, u narednoj rundi, Novak će se sastati sa boljim iz duela Karena Hačanova i Aleksa de Minora. Potencijalni Đokovićev protivnik u četvrtfinalu je Roberto Bautista Agut koji igra fantastično na turniru u Dohi ove nedelje i danas ga očekuje finale sa Bazilašvilijem, a u tom delu žreba je i hrvatski teniser Marin Čilić. U polufinalu po projekciji može na  Feliksa Ože-Alijasima, koji je daleko stigao u Marseju pa se očekuje da ga umor stigne u kasnijoj fazi turnira u Emiratima.

U drugom dleu žreba glavni nosilac je Andej Rubljov, koji je takođe u polufinalu Marseja, a na Novakovoj strani kostura je i Filip Krajinovć koji na startu turnira igra sa teniserom iz Tunisa, Malek Žazirij, a u drugom kolu može na Aslana Karaceva, prošlogodišnjeg šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter