0
Evropske lige

SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Naša sezona počinje sada

Objavljeno: 10.05.15 u 11:32

Fudbaleri Sampdorije danas od 15:00 sati igraju na Friuliju meč 35. kola Serije A.

Fudbalski klub koga sa klupe trenira Siniša Mihajlović delovao je kao da je završio posao oko proboja na evropsku scenu, ali u poslednjih nekoliko nedelja loši rezultati doveli su takav razvoj događaja u pitanje.

– Naša sezona počinje sada. Još uvek imamo malu prednost u odnosu na timove koji se takmiče za Ligu Evrope. Od sada se borimo za ulazak u Evropu, što nisu bila očekivanja na početku sezone – rekao je Mihajlović.

Srpski trener svestan je da su oscilacije u formi neminovnost.

– Tim je jedinstven čak i kada je bilo loših rezultata, što se naravno dešava. Zaboravimo na razočaranja i nastavimo da verujemo – jasan je Mihajlović.

On je dodao da je povreda Edera sasvim izvesno uticala na ekipu, ali u meču sa timom iz Udina očekuje golove od Luisa Murijela.

– Ederova povreda nam je stvarno otežala situaciju, sada napadači moraju da postižu više golova. Luis Murijel neće biti dekoncentrisan time što igra protiv bivšeg kluba, jako je motivisan i spreman – kazao je Siniša Mihajlović.

Četiri kola pre kraja Sampdorija se nalazi na šestom mestu sa 51 bodom, dok peta Fiorentina ima bod više. 

hotsport.rs       

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter