0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LAKOVIĆ U ČUDU: Ko kaže da UEFA traži krečenje grafita Grobara i Delija?

Objavljeno: 05.09.14 u 09:58

Pre svega nekoliko dana pojavila se informacija da će naši najveći klubovi Crvena zvezda i Partizan morati da okreče svoje stadione, zato što UEFA ne dozvoljava nikakve grafite na zidovima. Ipak, tu informaciju demantovao je generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Zoran Laković.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Ne znam ko plasira takve informacije, ali znam pouzdano da UEFA nije tražila krečenje. To su budalaštine. Pa onda bismo morali pola grada da okrečimo, jer kakva je razlika da li će gostujuća ekipa na putu od aerodroma videti grafit na autoputu ili na stadionu? Grafita ima na mnogo stadiona širom Evrope – rekao je Laković za ”Naše novine” i dodao:

– UEFA zabranjuje fašističke parole, ali to nema veze sa grafitima. Ponavljam još jednom, krečenje grafita nije traženo.

Podsetimo da je krajem juna UEFA obilazeći Zvezdin stadion stavilla do znanja rukovodstvu crveno-belih, a i FSS da moraju da okreče grafite Delija, ako misle da reprezentacija na tom stadionu igra međunarodne utakmice. Navodno, tada je Komisiji za stadione u okviru UEFA zasmetao natpis „Zvezdo, zgazi ih sve“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter