0
Domaći fudbal

RAT GROBARA I UEFA: Evropska kuća fudbala traži krečenje stadiona, navijači planiraju protest

Objavljeno: 04.09.14 u 12:59

Čelnici UEFA, kako pišu pojedini mediji, zatražili su od rukovodioca FSS-a da se uklone grafiti sa stadiona u Humskoj 1.

stadion_fk_partizan03

Fasada stadiona Partizana mogla bi da bude delimično okrečena za prijateljsku utakmicu između Srbije i Francuske koja se igra 7. septembra.

Navodno, rukovodiocima „evropske kuće fudbala“ smetaju navijački grafiti simpatizera Partizana te su, zbog toga, od čelnika FSS zatražili da se oni pre duela sa „Galskim petlovima“ i uklone.

Ova informacija još uvek nije potvrđena od nadležnih, a više detalja trebalo bi da bude tokom dana, kada u Beograd dođu kontrolori Evropske fudbalske federacije iz Italije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Na navijačkim forumima se moglo doći do saznanja da su navijači Partizana spremni i za eventualni protest, kako do uklanjanja grafita ne bi došlo.

Pored navijačkih crteža, najupečatljiviji je grafit čuvene generacije Partizanovih beba, koje su 1966. godine igrale finale Kupa šampiona.

Partizanove-Bebe-Grafit-Facebook

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter