0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KLS: Partizan za titulu, Zvezda za nadu (20.00h)

Objavljeno: 21.06.14 u 10:46

Večeras od 20 časova u hali Pionir na programu je četvrti meč finala plej-ofa Košarkaške lige Srbije u kojem će Crvena zvezda pred većinski svojom publikom dočekati najvećeg rivala – ekipu Partizana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Posle tri odigrana meča predsnost od dve pobede naspram jednog poraza imaju crno-beli koji su se brzo konsolidovali nakon što su izgubili u prvom duelu koji je više ličio na sve drugo osim na košarkašku utakmicu. Videli smo tada izvođenje ekipa sa terena, pražnjenje tribina, basket pet na tri i četiri na dva…

Očigledno je da crno-belima više odgovora kada su uslovi za igru koliko – toliko normalni, pa makar igrali i pred Zvezdinim navijačima odnosno praznom halom pošto su u ta dva meča sa ukupno 30 poena razlike savladali crveno-bele kojima je forma u velikom padu.

Što se tiče kadrovskih problema i za večerašnji duel su pod znakom pitanja krilni centar Crvene zvezde Ivan Radenović zbog povrede kolena, kao i centar Partizana Dejan Musli zbog prehlade.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter