0
Kladionica
aleksander zverev

FOTO: X/@usopen

US OPEN: Zverev sprema osvetu svom starom dužniku!

Objavljeno: 03.09.24 u 16:40

Ispratite prvi meč četvrtfinala večeras od 19.30.

Večeras je na programu prvi meč četvrtfinala otvorenog prvenstva Amerike, a od 19.30 časova na teren izlaze Zverev i Fric.

Ovog puta Fric ima prednost domaćeg terena, što Zverevu dodatno otežava situaciju, pogotovo ako uzmemo u obzir da je Fric u dosadašnjem delu takmičenja izgubio samo jedan set.

Sa druge strane, Zverev je samo jedan meč dobio bez izgubljenog seta. Nemac će ove večeri morati da bude posebno oprezan, s obzirom da je na poslednjem susretu protiv 12. igrača sveta vodio 2:0 u setovima, nakon čega je američki teniser preokrenuo rezultat i pobedio sa 2:3.

AdmiralBet je spremio posebnu promociju u kojoj bi u ovom slučaju obe strane odnele pobedu. Naime, dobitak se isplaćuje ukoliko teniser stekne prednost od 2:0 u setovima, i računa se kao da je meč okončan u korist tenisera koji je ostvario tu prednost, bez obzira na krajnji ishod. U ovoj situaciji dobitak bi bio isplaćen i igračima koji su se kladili na Zvereva, kao i onima koji su igrali na Frica.

Može li Fric ponovo do pobede? Ili Zverev do osvetničkog preokreta?

Ova promocija, kao i mnoge druge pogodnosti dostupne su svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Ispratite meč između Zvereva i Frica na poslednjem Grend slem turniru ove godine, i pobedite pre svih!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter