4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN KRENUO U MODERNZIACIJU: Nova loža po uzoru na svetske standarde! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 19.07.24 u 20:44

Loža je dobila ime po Partizanovoj legendi

Fudbalski klub Partizan je uoči prve utakmice sezone na svom stadionu u Humskoj ulici, gde će gostovati ekipi Napretka, predstavio rezultate letnjih radova na modernizaciji svečanih loža.

Nove lože, nazvane po legendarnom Ivanu Ćurkoviću, danas su svečano otvorene uz prisustvo vodećih ljudi kluba i brojnih poznatih navijača.

FOTO: FK Partizan

Ove luksuzne lože, potpuno zastakljene i klimatizovane, opremljene su kožnim sedištima, pružajući tako posmatračima maksimalni komfor tokom utakmica. Partizan planira da ove lože koristi kao „skajboksove“, omogućavajući klubu dodatne izvore prihoda. Ova unapređenja će doprineti modernizaciji stadiona i približiti ga evropskim standardima.

6
4
4 Komentara
  1. Stadion JNA zahteva potpunu obnovu a to znaci da parcijalne intervencije ne znace nista u perspektivi. Novo rukovodstvo mora preduzeti sve da se izvrsi obnova Stadiona i da se prosiri na 38-40.000 sedista. To bi bio optimum. Ali, da li ja to mastam?

    0
    0
    Odgovori
    • Sve rade pogrešno,umesto upravu da renoviraju oni renoviraju lože za goveda da samo ona uživa.Marš bre više iz Partizana,paraziti.

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter