1
Domaći fudbal
Lazar Jovanović

FOTO: FK Crvena zvezda

JOVANOVIĆI KOLEKTIVNO U ZVEZDI: I drugi Lanetov sin stiže na Marakanu!

Objavljeno: 10.07.24 u 11:13

Zvezda ozbiljno računa na Lazara Jovanovića, a sada stiže i njegov brat na Marakanu

Crvena zvezda polaže velike nade u Lazara Jovanovića, mladog fudbalera koji je stigao iz Vojvodine za skromnih 30 hiljada evra. Očekivanja su velika, a Lazar je već pokazao svoj potencijal na turniru u Rusiji, gde je postigao gol u mečevima protiv Sočija i Zenita.

Jovanovića čeka izazovan period u crveno-belom dresu, jer će se suočiti sa jakom konkurencijom, uključujući i Pumu Rodrigeza. Postoji mogućnost da Crvena zvezda dovede još jednog krilnog napadača, ali Lazar je svestran igrač koji se može snaći i na poziciji desetke.

Pored Lazara Jovanovića, Crvena zvezda je u svoje redove dovela i njegovog mlađeg brata, Dušana Jovanovića. Dušan, rođen 2008. godine, takođe je ponikao u omladinskoj školi Vojvodine. U Zvezdi su impresionirani njegovim talentom, posebno na poziciji defanzivnog veznog.

Dušan je standardni član kadetske reprezentacije Srbije, za koju je već odigrao četiri utakmice. Njegov dolazak dodatno pojačava mladu ekipu Crvene zvezde i obećava svetlu budućnost za klub.

13
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter