0
Evroliga

Nigel Williams-Goss, #1 of Olympiacos Piraeus and Giannoulis Larentzakis, #5 of Olympiacos Piraeus react during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Olympiacos and Partizan at Peace And Friendship Stadium on October 19, 2023 in Athens, Greece. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

TRANSFER EVANSA U OLIMPIJAKOS RADUJE GROBARE: Evo šta bi to moglo da znači za Partizan!

Objavljeno: 06.07.24 u 16:28

Nastavlja se transfer saga.

Olimpijakos je danas ozvaničio dolazak Kinana Evansa u svoje redove. Tada su postojale naznake da ga Olimpijakos neće dovesti zbog pomenute povrede, ali su oni ipak odlučili da to učine.

Nije tajna i da Partizan već neko vreme prati situaciju vezanu za Najdžela Vilijamsa-Gosa, koji je navodno dobio slobodu da napusti Pirej.

Nekadašnji as ‘crno-belih’ velika je želja sportskog sektora Partizana, a dolazak Evansa bi mogao da ubrza proces odlaska.

Ipak, problem je spomenut na početku teksta. Evans je povređen i verovatno da do januara neće ni igrati, tako da je teško za verovati da će se Olimpijakos sada odreći Gosa.

 

2
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter