0
EURO 2024

Head coach Dragan Stojkovic Piksi speaks with players during the UEFA European Qualifiers Practice Training at Huvepharma Arena on June 19, 2023 in Razgrad, Bulgaria. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PIKSI MOŽE DA ODAHNE: Važan šraf Srbije će ipak biti spreman za EURO!

Objavljeno: 25.05.24 u 11:51

Oporavak iskusnog defanzivca obradovao je i selektora

Sve nam je bliže Evropsko prvenstvo u fudbalu. Lige širom sveta se završavaju, a pojedini nacionalni timovi biće uskraćeni svojih ponajboljih igrača. 

Mogla je i Srbija da bude bez Srđana Babića koji je doživeo nezgodnu povredu, ipak, čini se da će biti spreman za Nemačku.

Kako saznaje Meridian sport u protokolu za utakmicu Spartak – Orenborg nalazi se ime srpskog reprezentativca – Srđana Babića, koji se, oporavio od povrede i stavio na raspolaganje stručnom stafu.

Babić će meč početi na klupi za rezerve, a na treneru je odluka da li će mu pružiti šansu da zaigra nakon pauze.

Oporavak iskusnog defanzivca, trenutno velike želje Crvene zvezde, obradovao je i selektora Dragana Stojkovića Piksija. Babić će biti spreman kako za pripremni period, tako i za EURO u Nemačkoj, koje je na programu od 10. juna.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter