0
Domaći fudbal

Erhan Masovic (L) Stefan Mitrovic and Srdjan Babic (R) Srbija v Svedska - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 24.09.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZVEZDA IMA SPREMNU ZAMENU ZA DRAGOVIĆA: Reprezentativac menja kapitena?!

Objavljeno: 24.05.24 u 17:32

Delije, šta kažete?!

Aleksandar Dragović sutra igra poslednju utakmicu u dresu Crvene zvezde. On će preći u redove matične Austrije iz Beča, a u tabor kluba iz Ljutice Bogdana, kao zamena za kapitena, mogao bi da dođe reprezentativac Srbije.

Kako nezvanično Telegraf.rs, crveno-beli su na korak od dogovora sa reprezentativcem Srbije, Srđanom Babićem!

Srdjan Babic
Srbija v Svedska – UEFA Nations League-League B-Group
Beograd, 24.09.2022
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

 Babić, inače rođen u Banjaluci, beležio je nastupe za pet mlađih kategorija reprezentacije Srbije, pre nego što je debitovao za seniorsku selekciju.

Do sada je odigrao osam mečeva za A reprezentaciju, a na utakmici protiv Bugarske u Leskovcu postigao je gol za izjednačenje (2:2) i tako potvrdio plasman Srbije na Evropsko prvenstvo.

Babić u Zvezdu stiže iz moskovskog Spartaka, odakle je stigao iz španske Almerije. Prethodno je osim navednih timova nastupao još za Famalikao, Real Sosijedad, Reus, Vojvodinu i Borac iz Banja Luke.

21
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter