0
Odbojka

FOTO: OSSRB

OLIMPIJSKE IGRE SVE DALJE: Srbija upisala drugi poraz zaredom i ugrozila nastup u Parizu!

Objavljeno: 25.05.24 u 10:11

Poraz Orlova pred 10.000 Brazilaca

Odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je u trećoj utakmici prve takmičarske nedelje Lige nacija u Rio de Žaneiru od Brazila rezultatom 3:1 (25:21, 25:20, 22:25, 25:22).

Najefikasniji u reprezentaciji Srbije bio je Atanasijević sa 14 poena, a pratili su ga Perić sa 13, Kujundžić sa 11 i Mašulović sa 9 poena.

Posle dobrog starta i pobede nad Iranom, odbojkaši Srbije su upisali drugi uzastopni poraz. Nakon poraza od Japana i sada od Brazila, ugrožen je nastup Orlova na Olimpijskim igrama.

Srbiji je potrebno u nastavku jeste to da dodatno napreduje na rang listi kako bi se vratila na mesto koje vodi na OI. Međutim, za to će biti potrebno da se krene sa pobedama, a naredna prilika je protiv selekcije Nemačke.

Poslednji rival Srbije u Rio de Žaneiru biće Nemačka u nedelju od 19.00 časova. Posle Brazila, odbojkaši Srbije će igrati u Otavi i Ljubljani.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter