0
Domaći fudbal

goalkeeper Zoran Popovic Krpic Miljan Ado Edmund Uros Milovanovic Jovan MijatovicCrvena Zvezda - TSC, prijateljska, pripremna utakmica 22.7.2023. Beograd, Srbija foto: David Damnjanovic/STARSPORT

NOVI ODLAZAK SA MARAKANE: Protiv Čukaričkog će mu biti poslednji meč u Zvezdi! (FOTO)

Objavljeno: 25.05.24 u 14:56

Zvezda se oglasila i zahvalila mu se

Crvena zvezda danas igra protiv Čukaričkog i taj meč će biti poslednji za određene fudbalere u crveno-belom dresu.

Tako se Dragoviću i Milunoviću sada pridružio golman crveno-belih, Zoran Popović.

Upravo su crveno-beli na svojim zvaničnim stranicama potvrdili da Popoviću neće biti produžen ugovor, te su poručili:

Na proslavi 35. titule od Crvene zvezde će se oprostiti i iskusni čuvar mreže – Zoran Popović. Prekaljeni golman je sinonim za pouzdanost, uspehe i trofeje. Bio je deo najvećih podviga koje je naš klub ostvario u 21. veku, a na utakmicama na kojim je stajao na golu Crvene zvezde, uvek je pružao maksimum – piše u saopštenju Zvezde i dodaje se:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

– Navijači našeg kluba se sa ponosom sećaju grandioznih bravura, kako na prijateljskim duelima, tako i na zvaničnim mečevima, kao što je duel u Ligi Evrope, kada je ostao nesavladan i zajedno sa saigračima izborio pobedu protiv Ludogoreca. Van terena uvek miran i povučen, a na treninzima i u svlačionici oličenje profesionalizma i autoriteta. Zoran Popović je sa Crvenom zvezdom osvojio 10 trofeja i jedan je od igrača sa najviše odličja u istoriji kluba. 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter