0
Domaći fudbal

goalkeeper Aleksandar Jovanovic (L) and Uros Spajic (R) during the derby derbi veciti Polufinale Semifinals Kup Srbije Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 24, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VEČITI ZATVARAJU SUPERLIGAŠKU SEZONU: Zvezda pravi feštu i proslavlja titulu, Partizan želi pobedu za kraj!

Objavljeno: 25.05.24 u 10:33

Gotova je i ova sezona…

Danas se igraju poslednje tri utakmice ovogodišnjeg izdanja MozzartBet Superlige Srbije, a na teren će oba večita rivala – prvo Partizan, a sat vremena kasnije i Crvena zvezda.

Najpre fudbaleri Partizana od 18.00 u Humskoj dočekuju ekipu Radničkog iz Kragujevca. Crno-beli će sezonu, bez obzira na ishod ovog susreta, sezonu završiti na drugom mestu i imaće priliku da igraju u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Sa druge strane, ovo je istorijska sezona za Radnički, koji će prvi put u istoriji imati priliku da igra u evropskim kvalifikacijama, i bez obzira na ishod meča, bili četvrti, ili peti, igraće u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Od 19 časova na teren stadiona „Rajko Mitić“ če fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog. Ovaj meč rezultatski značaj za crveno-bele, s obzirom na to da je ekipa Vladana Milojevića pre nekoliko kola obezbedila šampionsku titulu.

Ipak, nakon ovog susreta, na Marakani će biti organizovana dodela pehara, i sada već tradicionalna proslava titule, a potom i šetnja do Kalemegdana, gde će se slavlje nastaviti.

Što se Čukaričkog tiče, tim sa Banovog brda još uvek ima šanse da se izbori za peto mesto, ali osim pobede koja im je neophodna, potrebno je i da Vojvodina ne pobedi Mladost.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter