0
Košarka

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆU SE JEDNA STVAR NIJE SVIDELA: Košarka u Evropi treba da stane kada se igra Fajnal for!

Objavljeno: 24.05.24 u 21:55

„Što se tiče utakmice, dva različita poluvremena…“

Košarkaši Partizana dočekali su ekipu Mege u okviru prve utakmice polufinala Košarkaške lige Srbije, a teže nego što je očekivano slavili su ‘crno-beli’ i tako uspeli da odbrane domaći teren – 82:72.

Nakon utakmice obratio se Željko Obradović i izneo svoja očekivanja:

Očigledno dva različita poluvremena. Nije lako naći motivaciju posle svega pšto se desilo u zadnje vreme. Probali smo da podignemo moral ekipi, i da im objasnimo da je ovo neko novo takmičenje, i da jedini način jeste da sezaboravi ono pšto je do sada bilo. To je uvek tako, i kada dobiješ, i kada izgubiš. Probali smo da radimo, sve probleme koje sam rekao da imamo, čak i povređeni igrači… Smit je preskočio jedan trening, jer ga je bolela noga, pa smo i danas vodili računa o tome – počeo je Obradović.

Dotakao se i toga što se meč igrao kada i Fajnal for Evrolige…

Ono što sam ja pričao pre mnogo godina, jeste da smo igrali utakmicu u danu kada se igra Fajnal for. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima koji su došli, ali ja sam pre mnogo godina rekao da košarka u Evropi treba da stane, kada se igra Fajnal for. I, nije ništa novo što sam to rekao i danas. Uz sve, ljudima niz KLS nije lako da naprave kalendar, ali lično mislim da je moglo da se nađe rešenje, da se igra ili sutra, ili neki drugi dan, samo da se ne igra danas kada se igra fajnal for. Ponavljam, ne ove, to je bilo moje mišljenje i kada sam radio u drugim zemljama, i uvek sam govori oda prvenstvo treba da stane kad je fajnal for, i da je to praznik kpošarke u Evropi, i da svi treba da pogledaju šta se tamo dešava.

Potom se vratio na meč…

Što se tiče utakmice, dva različita poluvremena, protiv mlade ekipe Mege, koja je igrala sa velikom željom i entuzijazmom, i biće potrebno da se spremimo za drugu utakmicu, da probamo da odigramo bolje nego večeras – podvukao je Obradović.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter