0
Košarka

Kosarkaska Liga Srbije semifinals match between Partizan and Mega MIS, played at Belgrade arena, 24.05.2024, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN USPEO DA ‘SLOMI’ BORBENU MEGU: Trifunović predvodio ‘crno-bele’!

Objavljeno: 24.05.24 u 20:25

Poveli su ‘crno-beli’ u seriji.

Košarkaši Partizana dočekali su ekipu Mege u okviru prve utakmice polufinala Košarkaške lige Srbije, a teže nego što je očekivano slavili su ‘crno-beli’ i tako uspeli da odbrane domaći teren – 82:72.

Košarkaška liga Srbije je nekako postala takmičenje koje većinu ekipa najmanje interesuje.. Nakon dve godine pauze u trku za trofej vratio se i Partizan, što će sigurno značiti za samo ligu.

FOTO: STARSPORT

Borila se ekipa Mege koliko je mogla, ali bez Plavšića koji je već dogovorio transfer u Zvezdu i od ranije nedostupnog Topića, Mega nije mogla do pobede večeras, iako je bila blizu.

Najbolji u redovima Partizana bio je Trifunović sa 23 poena, Avramović je dodao 16, a Panter 15. Kod Mege se istakao Jović sa 15, te Đurišić sa 14 i Kovačević sa 12 poena.

Naredni meč ove serije igra se za tri dana, tada je domaćin Mega, a meč počinje u 20 časova.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter