0
Fudbal
Nemanja Matić

Nemanja Matic reprezentacija press 3.9.2019. Beograd, Srbija (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

MATIĆ OTKRIO ŠOKANTNU PRIČU: „Istina je da smo se Zlatan Ibrahimović i ja tukli!“ (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.24 u 11:34

Matić je otkrio zanimljive detalje o Ibrahimoviću

Nekadašnji reprezentativac Srbije, Nemanja Matić, osvrnuo se na svoje vreme provedeno u Mančester junajtedu sa jednim od najkontroverznijih fudbalera današnjice, Zlatanom Ibrahimovićem. U podkastu „Alesto“, Matić je podelio anegdote iz njihovih zajedničkih dana na Old Trafordu, otkrivajući kako su se odmah povezali i postali prijatelji.

Matić je ispričao da su na jednom od prvih treninga imali oštar susret, ali da je to zapravo zbližilo njih dvojicu.

Prvi trening sa Zlatanom, moraš jako da uđeš od starta. Ako ne, onda te Zlatan oseti i gotov si. Onda te proziva – rekao je Matić sa osmehom, naglašavajući kako je znao da će ga Ibrahimović poštovati samo ako bude oštar prema njemu.

Njihova „balkanska veza“ dodatno je učvrstila njihovo prijateljstvo.

Zlatan je legenda. Tukli smo se na treninzima, ali je tad izlazio iz povrede pa smo ga štedeli. Voleo je igrače koji ulaze u duel. Imali smo ugao za kaficu gde smo pričali i slušali muziku. On voli našu muziku, mada je znao da kaže da nemam pojma o muzici. Sjajan čovek, njegova porodica i on su divni – rekao je Matić.

Matić je takođe otkrio da je Ibrahimović veliki ljubitelj lova i da planira da ga ugosti u svom rodnom mestu, Ub.

Zvao sam ga da dođe na Ub, rekao je da će doći. Voli lov, pa ćemo se tamo družiti kad budemo imali vremena – kazao je Matić.

Pored Ibrahimovića, Matić je izrazio želju da dovede i svog bivšeg trenera, Žozea Murinja, u Srbiju.

Zvao sam i Murinja da otvorimo teren i muzej fudbala na Ubu, ali je pandemija to sprečila. Videćemo da spojimo njega i Zlatana – dodao je Matić kroz smeh.

Ova priča o prijateljstvu i zajedničkim planovima pokazuje da su, i pored profesionalnih izazova i rivalstava, istinske veze među fudbalerima moguće, a Ibrahimović i Matić su primer kako se kroz sport grade trajna prijateljstva.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter