0
Evroliga
Marko Gudurić

Marko Guduric during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on April 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IZUZETNO LETO ČEKA MARKA GUDURIĆA: Sada F4, a za par meseci Olimpijske igre i napad na medalje!

Objavljeno: 23.05.24 u 23:28

Jasan je bio popularni Gudura.

Fenerbahče i Panatinaikos u petak od 18 sati otvaraju završni turnir Evrolige u Berlinu. U susret tome, ponajbolji igrač turskog tima, Marko Gudurić, izneo je utiske.

„Naravno da moramo da odigramo najbolje što umemo. Sve ekipe su ovde s razlogom, najbolje četiri u Evropi, sjajni igrači. Panatinaikos je baš talentovana ekipa, detalji će odlučiti, želja, borba“, rekao je Gudurić za Meridian sport.

„Niko nije očekivao 3-0, svi su očekivali 3-2, ali baš mi je drago zbog mojih drugara, ali istovremeno i žao zbog nekih prijatelja iz Partizana. Mi smo svi drugari, Srbi, igramo za reprezentaciju i volimo se, družimo se. Stalno se čujemo. Naravno, drago mi je da je Zvezda pobedila, to je moj klub“, istakao je Gudurić.

“Biće malo duža sezona za mene, ali stalno pričamo o Parizu, kako jedva čekamo da se okupimo“, zaključio je Gudurić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter