0
Evroliga
KK Partizan

from left Zach Leday, #2 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Aleksa Avramovic, #4 of Partizan Mozzart Bet Belgrade, Kevin Punter, #7 of Partizan Mozzart Bet Belgrade and James Nunnally, #21 of Partizan Mozzart Bet Belgrade look dejected during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 1 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 13, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN PRONAŠAO PLEJA: Obradović naciljao momka koji je zaludeo Evroligu, ali neće biti lako dovesti ga!

Objavljeno: 22.05.24 u 12:28

Partizan se ozbiljno muči sa organizacijom igre

Nakon ove sezone, Partizan je naučio lekciju i odlučan je da ne ponovi grešku nedovođenja kvalitetnog plejmejkera u svoj tim. Crno-belima je ove sezone bio preko potreban igrač koji bi rasteretio Kevina Pantera i ostale košarkaše na pozicijama beka i krila.

Prema dobro obaveštenom izraelskom novinaru Arelu Ginsberu, Partizan je pokazao interesovanje za Krisa Džonsa, plejmejkera Valensije, i planira da stupi u kontakt s njim.

Međutim, konkurencija na tržištu je velika. Pored Partizana, za Džonsa je zainteresovan i Virtus iz Bolonje, a nema sumnje da će se pojaviti još klubova koji će pokazati interesovanje za ovog talentovanog igrača.

Kako će se situacija razvijati i da li će Partizan uspeti da dovede Džonsa, ostaje da se vidi u narednim nedeljama.

13
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter