0
Košarka

FOTO: Printscreen/X/UCAM Murcia

HAOS U ŠPANIJI: Srpski košarkaš krenuo na bivšeg igrača Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.24 u 10:40

Niko ne voli da gubi!

Srpski košarkaš, Stefan Jović eksplodirao je od besa nakon incidenta sa bivšim košarkašem Partizana, Rodionsom Kurucem. U jednom trenutku tokom utakmice, Jović nije mogao da obuzda svoje emocije, dolazi do žučne rasprave sa Kurucem koja je mogla da eskalira u ozbiljan fizički sukob.

Situacija je kulminirala u jednoj akciji pod košem domaćeg tima, gde su se Jović i Kuruc našli u vreloj verbalnom duelu koji je gotovo prerasao u fizički sukob. Jovićeva reakcija bila je burna, a saigrači su jedva uspeli da ga smire dok se situacija nije dodatno pogoršala.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)


Ovaj nemili incident desio se tokom prvog meča četvrtfinala plej-ofa Endesa lige, gde je ekipa Valensije doživela poraz od ekipe Mursije rezultatom 96:86 na svom terenu. Jovićeva emotivna reakcija na terenu jasno pokazuje koliko je situacija bila napeta i koliko je ovaj sportski sukob uticao na njega i tim u celini.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter