0
Fudbal
FK Partizan

during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 Play Off match between FK Cukaricki and FK Partizan at stadium FK Cukaricki on May 17, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PRED PARTIZANOM JE PRAVI PAKAO: Ovo su potencijalni rivali u kvalifikacijama za Ligu šampiona!

Objavljeno: 17.05.24 u 22:07

Jedno je sigurno – Partizan čeka neverovatno težak posao u borbi za Ligu šampiona!

Fudbaleri Partizana danas su savladali na Banovom brdu ekipu Čukaričkog sa 1:0 i tako obezbedili drugo mesto, a samim tim i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Liga šampiona menja format baš od naredne sezone, ali sistem kvalifikacija gotovo isti. Imaćemo stazu šampiona i stazu ostalih koji su obezbedili učešće kroz ligu.

Tako dolazimo do pitanja, ko su potencijalni rivali Partizana na startu kvalifikacija za Ligu šampiona?!

Partizan najverovatnije neće biti nosilac, a potencijalni rivali crno-belih u drugom kolu kvalifikacija za elitno takmičenje su u ovom trenutku Fenerbahče i Dinamo iz Kijeva.

Ostale četiri ekipe čine drugoplasirane ekipe iz Češke, Austrije, Turkse i Švajcarke, u ovom trenutku to su praška Slavija, Šturm/Salcburg, Lugano i Fenerbhče.

U Češkoj će to najverovatnije biti Slavija, u Austriji se vodi velika bitka za titulu, ali izvesno je da će je osvojiti Šturm i da će prekinuti neverovatan niz Salcburga, pa bi „bikovi“ mogli da budu potencijalna mina za Partizan. U Turskoj je jasno da će to biti Fenerbahče, a u Švajcarskoj Lugano.

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter