2
Domaći fudbal

Bibras Natkho Natcho reacts during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Napredak and Partizan at stadium Mladost on May 08, 2024 in Krusevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NATHO RAZOČARAN ZBOG NAVIJAČA: „Trudimo se nešto da postignemo, a tribine prazne!“

Objavljeno: 13.05.24 u 13:50

„Svaka utakmica je sada za nas kao finale“

Fudbaleri Partizana konačno su prekinuli crnu seriju bez pobede u Superligi Srbije trijumfom nad Mladosti iz Lučana od 3:0.

Loš niz rezultata i turbulencije u Humskoj udaljile su navijače od stadiona, a na jučerašnjem meču na tribinama se našlo svega oko 700 gledalaca, što je bruka za klub kakav je Partizan.

O tome je govorio i zamenik kapitena Bibars Natho, koji je uprkos pobedi bio nezadovoljan.

Tokom čitave sezone se borimo da nešto postignemo i onda je veoma teško doći na stadion i igrati pred praznim tribinama. Želimo da su i navijači i klub i svi uz nas, jer ovaj momenat nije lak za nas kao igrače, ali se trudimo i trudićemo se da damo sve najbolje. Nadamo se da će biti dovoljno na kraju – rekao je Natho.

Pobeda protiv Lučana bila je prioritet.

Kada ne pobedit šest utakmica, onda je to uvek problem. Promenili smo u međuvremenu trenera, samim tim i mnoge stvari u igri i normalno je da je potrebno vreme da se i mi prilagodimo. Ali, ne mislim da je današnja utakmica bila loša. Prvo poluvreme se u celosti igralo na njihovoj polovini. Nisu mogli da pređu 30 metara, dok je drugo poluvreme bilo otvorenije, gde su i oni napravili tri – četiri šanse. Ali, kada sve saberete, u poslednje dve utakmice smo kreirali mnogo šansi, ali je rezultat bio 3:3 protiv Napretka, tako da preferiram da kao protiv Mladosti, ne stvaramo puno šansi ali da pobedimo rezultatom 3:0 – dodao je Natho.

Ekipi koje odnedavno s klupe predvodi Albert Nađ sad je dovoljno da u poslednja dva kola osvoji četiri boda da bi sačuvala drugo mesto na tabeli.

Svaka utakmica je sada za nas kao finale u kome moramo da pobedimo. Igrati protiv Čukaričkog nikad nije lako, jer je tamo težak teren, a dobar domaći tim. Ali, moramo da gledamo sebe, verujemo u sebe i odradimo posao koji je pred nama. Verujem da ćemo malo lakše da dišemo posle pobede nad Lučanima. Svaka pobeda stvara samopouzdanje, posebno kada ne primimo gol, što je veoma važno! Na prošlim utakmicama smo primili mnogo golova. Radimo na tome na treninzima, radimo na mnogim novim stvarima i uz to se trudimo da ispravimo one stvari koje nisu u prošlosti bile dobre za nas. Nadam se da će biti dobro – naglašava Natho.

Prvi naredni rival biće Čukarički, a taj meč je na programu u petak od 18.30.

1
4

2 Komentara

  1. Navijači prepoznaju na koji se način „trudite“ pa zato i jeste takav odziv i podrška..
    Ili si mislio na svoj trud da oboriš Ginisov rekord u izvođenju penala?

    2
    0
    Odgovori
  2. Natko impresionira tvoj pogled prema napred i sve sto radis u tome smjeru. Medu tim volio bih da te vidim da jednako tako radis i u suprotnom smjeru. Imas autoritet imas i rjec koja se slusa , prekori ono sto ne valja iza tvoih ledja upozori ih da se moraju ozbiljnije igracki ponasati da vode racuna o svakom djelu terena da je neprobojan i da nije na uslugi protivniku. Za protivnicki gol ima majstora koi su u stanju svaku utvrdu odkljucati, posebno kada si im ti asistent.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter