0
Košarka
Luka Dončić konferencija

FOTO: Printscreen/Twitter

URNEBESNA SCENA SA KONFERENECIJE: Dončić umirao od smeha kad je čuo zvukove intimnog odnosa! (VIDEO)

Objavljeno: 10.05.24 u 08:56

Dončić nije mogao da suzdrži osmeh

Posle impresivne pobede Dalas Maveriksa nad Oklahomom u drugoj utakmici polufinala Zapadne konferencije, Luka Dončić je stao pred novinare da analizira meč. Međutim, dogodio se neobičan i neprijatan trenutak koji je iznenadio sve prisutne.

Dok je Dončić odgovarao na pitanja novinara, odjednom se začuo zvuk koji je delovao kao intimni odnos žene u pozadini. Slovenački košarkaš je iznenadno prekinuo svoje izlaganje i pogledao prema mestu odakle se zvuk čuo, izražavajući svoje očigledno iznenađenje.

Novinar koji je trebao postaviti pitanje takođe je bio zbunjen, dok je Dončić ostao u šoku, spustio glavu i počeo se smejati, dok mu obrazi nisu postali crveni od smejanja. Ipak, umesto da se iznenadjenje pretvori u neprijatnost, Dončić je svojom reakcijom uspeo da razvedri atmosferu i nasmeje prisutne.

Nadam se da nije uživo – izjavio je Dončić, što je izazvalo dodatne smehove i olakšanje u sali.

Ovaj neobičan trenutak dodao je malo začina konferenciji za medije, ali je istovremeno pokazao i Dončićev smisao za humor i sposobnost da se nosi sa neočekivanim situacijama.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter