0
Kladionica
Admiralbet

FOTO: Admiralbet

BAVARCI ILI KRALJEVI – KO IDE NA MILIONERE?

Objavljeno: 08.05.24 u 15:28

Samo jedan korak nas deli od finala!

Sinoć je Borusija još jednom slavila sa minimalnim rezultatom protiv PSŽ-a, čime su izabranici Igora Terzića izborili plasman u finale Lige šampiona. Nemački tim će se naći u velikom finalu po prvi put od 2013. godine, kada su golom Robena u 89. minutu poraženi od Bajerna sa 2:1.

Upravo Bajern bi mogao da bude rival Milionerima u ovogodišnjem finalu, pošto večeras od 21 čas Bavarci gostuju Real Madridu u revanšu polufinala Lige šampiona. Prvi meč je završen rezultatom 2:2, pa je sve otvoreno uoči okršaja u Madridu.

Spektakularna borba nas očekuje i večeras, a kako bi što više uživali u najkvalitetnijem fudbalu, kladionica AdmiralBet spremila promo kod EVROPA koji svim igračima donosi 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita. Promo kod je aktivan svakog dana do kraja sezone kada se igraju mečevi Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija, a tu su i brojni specijali.

Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa u visini do 300.000 dinara! Takođe, u subotu je startovala peta od šest faza promocije Kladijator, koja donosi novo sedmodnevno takmičenje za robne nagrade u vrednosti do 10.000.000 dinara. Do 20. maja svake nedelje će 10 igrača koji pogode najveću kvotu na dobitnom tiketu u ciklusu osvojiti VIP ulazinice za meč Srbija – Engleska, letovanje u Turskoj za 2 osobe, iPhone 15 pro, Sony Playstation 5, televizor Hissense od 55 inča, Apple Airpods slušalice ili 100 litara Carlsberg piva!

Pogledajte kompletnu ponudu, iskoristite promo kod EVROPA i uživajte u bogatom fudbalskom programu uz AdmiralBet!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter