0
Košarka
barkli

FOTO: Printscreen/X/Nadine Babu

PROGNOZA ČARLSA BARKLIJA: Legendarni kokšarkaš oštar prema Jokiću i saigračima! (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.24 u 09:41

Legendarni Barkli je oduševljen, pre svega, odbranom Minesote

Denver Nagetsi su još jednom razočarali svoje navijače u drugom susretu protiv Minesote, gde su doživeli poraz od 106:80. Ovaj rezultat ostavlja Minesotu sa 2-0 vođstvom pred dva meča na njihovom terenu.

Sada se otvara prilika za Minesotu da „počisti“ šampiona, kako je najavio Barkli u emisiji „Inside the NBA“, prognozirajući sličan scenario i za treću utakmicu koja se igra u nedelju.

Momentum je ključan u plej-of seriji. Denver trenutno ne prikazuje šampionsku košarku, niti je prikazivao u prethodnoj rundi. Protiv Lejkersa su mogli da igraju pod kočnicom, što nije moguće protiv najbolje odbrane u regularnom delu i plej-ofu. Minesota je ozbiljan protivnik. Pritisak je sada na Denveru. Minesota igra odlično kod kuće i svaki igrač zna svoju ulogu. Dominirali su i nadjačali Nagetse. Očekujem da vidimo isti scenario i u trećoj utakmici – izjavio je Barkli.

Edvards je ponovo briljirao u ekipi pobednika, što po Barkliju čini ključnim igračem serije, dok je Denver već otpisan.

Ovo je gotovo. Minesota je bolja od Nagetsa. Denver nema prednost nigde na terenu. MVP je potpuno nadigran. Na početku sezone nisam verovao u Minesotu, ali su me uverili u suprotno. Oni će pobediti u ovoj seriji. Imaju nešto posebno. ‘On prerasta iz buldoga u vuka. Momci ga slede i on ih vodi. Jokić nije ‘taj’ u ovoj seriji. Minesota je ozbiljna ekipa i počistiće Nagetse –  dodao je Barkli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter