0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Twittter/@nuggets

OZBILJAN PROBLEM ZA JOKIĆA I NAGETSE: Minesota sada ima značajnu prednost!

Objavljeno: 07.05.24 u 08:18

Jokićeva solidna igra nije bila dovoljna da se izbegne poraz

Denver Nagetsi su doživeli težak poraz pred svojim navijačima u drugom meču polufinalne serije Zapadne konferencije NBA lige, gde su košarkaši Minesote ostvarili novi brejk i sad vode sa 2:0 u seriji.

Aktuelni šampion je na kolenima i biće Nagetsima potrebno izuzetno čudo da se vrate u igru i nastave svoj pohod ka tituli.

Minesota je dominirala tokom cele utakmice, kontrolisala je dešavanja na terenu od samog starta i neutralisala napad domaćina sjajnom i čvrstom odbranom. Nagetsi su se suočili sa očajnim procentima šuta i visokim brojem izgubljenih lopti, što ih je skupo koštalo u ovom meču.

Srpski košarkaš Nikola Jokić je pružio solidnu partiju sa 16 poena, 16 skokova i osam asistencija, ali je ostao nedostatak do novog trip-dabl učinka. Eron Gordon je bio najefikasniji u ekipi Denvera sa 20 poena, dok je Džamal Marej podbacio sa samo osam poena.

Na drugoj strani, Karl Entoni Tauns i Entoni Edvards su predvodili Minesotu sa po 27 postignutih poena.

Serija se sada seli u Mineapolis, gde Nagetsi moraju da pronađu rešenje ako žele da se vrate u trku. Naredni meč je zakazan za subotu od 03:30 po našem vremenu.

 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter