0
AdmiralBet ABA Liga
Željko Obradović

FOTO: Starsport

OBRADOVIĆ PRED BUDUĆNOST: Trener Partizana objasnio zašto njegovom timu neće biti lako u Podgorici!

Objavljeno: 06.05.24 u 12:56

Obradović i Partizan očekuje novi izazov

Partizan se priprema za ključni duel u drugom meču polufinala ABA lige protiv Budućnosti u utorak, svesni da bi pobeda u „Morači“ mogla biti presudna za prolazak u veliko finale. Iako su crno-beli slavili u prvom susretu u Beogradu rezultatom 78:67, atmosfera u „Morači“ predstavlja poseban izazov za gostujući tim.

Trener Partizana, legendarni Željko Obradović, izražava nadu da su njegovi igrači spremni za izazov, uprkos neuobičajeno dugoj pauzi između dva susreta.

Druga polufinalna utakmica, kvaliteti obe ekipe su poznati. Svesni smo da moramo biti na nivou ako mislimo da dobro odigramo ovaj meč i da prođemo u veliko finale. Naravno, neće biti lako, neuobičajeno je to što smo imali veliki broj dana između prve i druge utakmice. Nadam se da je ekipa spremna, da ćemo probati da damo sve od sebe i da ćemo odigrati što bolju utakmicu – izjavio je Obradović.

Utakmica je na programu od 18 časova, a očekuje se vatrena borba za svaki poen u „Morači“ gde će Budućnost tražiti revanš, dok će Partizan nastojati da sačuva prednost i ostvari ključnu pobedu koja bi ih približila finalu ABA lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter