0
Evropske lige
Bajern Minhen

FOTO: FC Bayern München/X

KO ĆE NASLEDITI TUHELA? Još jedan slavni trener odbio da preuzme Bajern! (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.24 u 13:34

Bajern se nalazi u ozbiljnim problemima pred leto

Zinedin Zidan odbio je mogućnost preuzimanja Bajerna na kraju sezone, prenosi Skaj Nemačka. Nakon raskida ugovora sa Tomasom Tuhelom u februaru, rukovodstvo Bajerna tražilo je novog trenera, ali su odbili kandidate poput Ćabija Alonsa, Julijana Nagelsmana i Ralfa Rangnika.

Francuski fudbalski trener, koji je nedavno prisustvovao trci za Veliku nagradu Majamija u F1, potvrdio je novinarima da neće preuzeti vođstvo nad Bajernom, ali će sa zanimanjem pratiti revanš utakmicu Lige šampiona između Reala i Bajerna, koja se igra u sredu u Madridu.

– Ne, ali ću gledati utakmicu sa Realom – poručio je Zidan.

Zidan je izrazio nadu da će Real pobediti, ali je naglasio da očekuje težak i komplikovan meč. On je trenirao Real od 2016. do 2018. i od 2019. do 2021. godine, te će sa posebnim interesovanjem pratiti ovaj susret. U prvoj utakmici, odigranoj prošle nedelje u Minhenu, Real i Bajern su odigrali nerešeno 2:2.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter