0
AdmiralBet ABA Liga
KK Partizan - KK Budućnost

Aleksa Avramovic i Kevin Duane Ferrell Jr Partizan v Buducnost, ABA Liga, play off, plej of, basketball match between Partizan and Buducnost in Belgrade, Serbia on April 30, 2024. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DA LI ĆE GROBARI BITI SREĆNI? Hrvat i Slovenci dele pravdu na meču Partizan – Budućnost!

Objavljeno: 06.05.24 u 11:35

Partizan će pokušati da pitanje pobednika reši u Podgorici

Uzbudljiva košarkaška saga se nastavlja u ABA ligi, kako se košarkaši Budućnosti pripremaju za susret sa Partizanom u drugom meču polufinala, zakazanom za utorak u 18 časova. No, pre nego što lopta skoči na teren, svi pogledi su usmereni ka izabranim sudijama koji će se naći pod povećalom zbog tenzija koje su proistekle nakon prve utakmice.

Podgoričani su se izneli lavinu kritika na račun sudija nakon prvog meča, što je dovelo do očekivanja i neizvesnosti u vezi sa odlukama komesara za suđenje. Milan Nedović, Saša Petek i Luka Kardum, dva arbitra iz Slovenije i jedan iz Hrvatske, imaju odgovornost da deluju kao nepristrasni arbitri u ovom ključnom duelu.

U prvoj utakmici u Beogradu, crno-beli su slavili rezultatom 78:67, ostavljajući utakmicu otvorenom za sve mogućnosti. Plasman u finale ABA lige će biti obezbeđen timu koji ostvari dve pobede, dok je potencijalna majstorica zakazana za 10. maj u Beogradu.

Paralelno sa ovim događajima, Mega će se suočiti sa Crvenom zvezdom, a sudijsku trojku čine Miloš Koljenšić, Igor Dragojević i Denis Hadžić. Zvezda je povela u seriji nakon ubedljive pobede u prvom meču sa 103:73, a drugi susret će se odigrati u utorak u 20 časova u Hali sportova „Ranko Žeravica“.

Dok se tenzije iščekivanja povećavaju, košarkaški svet sa nestrpljenjem očekuje ishode ovih ključnih duela u ABA ligi.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter