1
AdmiralBet ABA Liga
Partizan - Buducnost, ABA Liga

Punter Kevin (L) Yogi Ferrell (R) Partizan - Buducnost, ABA Liga Dec. 16, 2023. in Belgrade, Serbia. 16.12.2023 photo: David Damnjanovic/STARSPORT

BUDUĆNOST SE OPET OGLASILA: Crnogorci nastavili seriju saopštenje pred meč sa Partizanom! (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.24 u 14:11

Budućnost se nada pobedi pred svojom publikom

Budućnost i Partizan se pripremaju za drugi meč polufinala ABA lige, a pred ovaj važan susret, podgorička ekipa je aktivno zagrevala atmosferu brojnim objavama na društvenim mrežama i sajtu, izražavajući nezadovoljstvo prema suđenju. U vezi s tim, oglasio se i sportski direktor Budućnosti, Gavrilo Pajović.

Pajović je istakao važnost fer i sportskog navijanja, pozivajući navijače Budućnosti na korektnost i podršku svom timu. Istovremeno je naglasio da odnosi između dva kluba nisu narušeni, te da primedbe koje su upućene ne odražavaju odnos sa crno-belima.

Atmosfera na utakmica između Budućnosti i Partizana bez obzira da li se igra u Beogradu ili Podgorici je uvek onakva kakva treba da bude. U pitanju je prava sportska atmosfera. Pozivam naše navijača ispred kluba da budu korektni, da navijaju fer i sportski. Moram da naglasim da mi nismo imali nikakvih problema u Beogradu, imali smo sjajan ambijent, a na kompletnu atmosferu je uticao apel trenera Željka Obradovića. Očekujem zaista sportski spektakl u meču koji sledi – rekao je sportski direktor Budućnosti Gavrilo Pajović za RTCG.

On je istakao da odnosi između dva kluba nisu narušeni, te da se to što smeta Podgoričanima nema veze sa crno-belima.

Odnosi između Partizana i Budućnosti nisu poremećeni saopštenjima koja smo objavili. Mi smo uputili primedbe na kriterijum suđenja i na greške koje su napravljene. Nezadovoljni smo, pokazali smo zašto smo nezadovoljni. Cilj nije da pravimo pritisak, nego da konstatujemo na greške i da utičemo na ljude koji se bave suđenjem i delegiranjem, da se ne igraju sa ugledom Budućnosti i ugledom ABA lige, koja mora da napreduje i raste u svim segmentima, da profesionalno i odgovorno rade svoj posao. Problema između Partizana i Budućnosti nema i nikada ih nije bilo. Ponavljam, očekujem sjajnu atmosferu, sportski ambijent i spektakl u dvorani „Morača“ – dodao je Pajović.

2
2

1 Komentara

  1. Samo mi je cudno,ako je sve ok izmedju ova dva kluba,da se toliko rasipaju saopstenjima,video snimcima i raznim komentarima.A nisam primetio da su to radili posle nekih drugih utakmica.Ovo se ocigledno radi,zbog dodatnog pritiska na sudije,i to je ok,ali tako i treba da kazu,a ne uvijeno u oblandu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter