0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Instagram/misko4raznatovic

TOTALNI PREOKRET: Miško Ražnatović se oglasio nakon vesti da Topić neće igrati finale ABA lige!

Objavljeno: 04.05.24 u 10:03

Ipak je finale prioritet!

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu u prvom meču polufinala ABA lige protiv Mege rezultatom 103:73, stavljajući sebe u povoljnu poziciju pred nastavak serije.

Ova pobeda donela im je prvu meč loptu, ali odmah nakon utakmice stigla je informacija koja je izazvala pažnju navijača. Postoji mogućnost da Nikola Topić propusti eventualno finale ABA lige zbog poziva na „draft kombajn“.

Nikola Topić se istakao kao jedan od najvećih talenata koji će biti na raspolaganju na narednom NBA draftu. Dobio je poziv od strane NBA ekipa da se pokaže na draft kombajnu u Čikagu od 12. do 19. maja. Ovaj termin bi značio sukob sa mogućim finalom plejofa ABA lige, što je izazvalo dilemu oko njegovog prisustva.

Međutim, Miško Ražnatović, menadžer košarkaša, dao je izjavu koja je razjasnila situaciju i unela olakšanje među navijače Crvene zvezde.

S obzirom na veliko interesovanje vezano za poziv Nikole Topića i Nikole Đurišića za NBA draft kombajn u Čikagu od 12. do 19. maja, želim da pojasnim situaciju. Bez obzira na pozive, plejof ABA lige ima apsolutni prioritet za oba igrača. Ukoliko jedan od njih bude igrao finale, odustajemo od kombajna – izjavio je Ražnatović, čime je umirio navijače.

 

56
17

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter