0
AdmiralBet ABA Liga
Nikola Topić

Nikola Topic at ABA league round 14 match between kk Crvena Zvezda and kk Igokea, played at Aleksandar Nikolic hall, 30.12.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

OVO BI MOGAO BITI PROBLEM ZA ZVEZDU: Topić pred finale putuje za Ameriku!

Objavljeno: 04.05.24 u 08:18

NBA poziv za košarkaše Zvezde i Mege

Nikola Topić, supertalentovani košarkaš Crvene zvezde, dobio je poziv da od 12. do 19. maja boravi u Čikagu na događaju koji prethodi NBA draftu.

U pitanju je „NBA Draft Combine“ na kojem ekipe imaju priliku da se bolje upoznaju sa igračima koje su pratili i koje planiraju da izaberu na draftu koji će se održati 27. juna.

Pored Topića na spisku od 78 pozvanih košarkaša nalazi se i Nikola Đurišić, košarkaš Mege. Problem, pre svega za Crvenu zvezdu, koja je upravo protiv Mege povela rezultatom 1:0 u polufinalnoj seriji ABA lige, može da predstavlja činjenica da će „NBA Draft Combine“ biti održan u toku finala regionalnog takmičenja.

Crveno-beli su i pre ubedljive pobede u prvoj utakmici bila veliki favorit za plasman u finale koje bi trebalo da počne 13. maja i gde se očekuje još jedna naporna serija protiv večitog rivala.

Topić je, podsetimo, sezonu započeo u Megi, ali se nakon sjajnih partija vratio u Zvezdu sa pozajmice. Nažalost, doživeo je ozbiljniju povredu zbog koje je propustio veliki broj utakmica, a krajem aprila se vratio na teren.

Njegova uloga mogla bi da bude značajna u predstojećim mečevima.

2
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter