0
Košarka

FOTO: Twitter/@sixers

NEVEROVATNI MEKSI OSTAVIO FILU ŽIVOTU: Milvoki napravio pravo malo čudo, Klivlend preokrenuo (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.24 u 08:44

Još jedno uzbudljivo i neizvesno NBA veče je iza nas

Njujork Niksi i Indijana Pejsersi nisu iskoristili svoje prve meč lopte, dok su Klivlend Kavalirsi preokrenuli i poveli u seriji protiv Orlando Medžika.

Košarkaši Filadelfije preživeli su prvu meč loptu Njujork Niksa i slavili su posle produžetaka sa 112:106 u Medison Skver Gardenu i produžili su seriju, pošto je sada 3:2 za tim iz Njujorka.

Tajriz Maksi je bio najzaslužniji što za Filadelfiju sezona nije već sada završena, jer je odigrao neverovatan meč u kojem je postigao 46 poena uz 5 skokova i 9 asistencija, ali je ključnu rolu imao u finišu meča.

On je na 25 sekundi do kraja imala šest poena prednosti, a onda je na scenu stupio „Mad Max“, koji je prvo pogodio jednu neverovatnu trojku uz faul, a potom u poslednjem napadu ništa manje luđu trojku sa oko 10 metara, čime je doneo produžetak svom timu.

Niksi se nisu oporavili od ovako šokantnog finiša, gde su već imali dobijen meč u rukama, pa je u produžetku Filadelfija uspela da dođe do pobede i da pobedi šest poena razlike.

Košarkaši Milvokija napravili su pravo malo čudo, jer su uspeli da izbegnu ispadanje iz plej-ofa, pošto su u 5. meču serije savladali Indijanu sa 115:92.

Milvoki slavio bez dva najbolja igrača, Janisa Adetokumba i Demijana Lilarda, koji su zbog povreda propustili meč.

Kris Midlton i Bobi Portis su ih odmenili na fenomenalan način, uz dabl-dablove, gde su obojica postigli po 29 poena.

Serija se sada vraća u Indijanu, gde su glavni igrači podbacili, na čelu sa Tajrizom Halibartonom, koji je upisao 16 poena uz 4 skoka i 6 asistencija.

Klivlend je jedini ove noći odbranio domaći teren, pošto je u dramatičnom meču slavio protiv Orlanda sa 104:103 i sada vodi sa 3:2 u seriji, koliko je i u duelu Njujorka i Filadelfije.

Donovan Mičel je sa 28 poena i 6 skokova bio najbolji pojedinac u redovima Kavsa, a pratio ga je Garland sa 23 poena, 5 skokova i 5 asistencija.

Kod Orlanda se istakao Paolo Bankero sa 39 poena, 8 skokova i 4 asistencije.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter