0
Domaći fudbal

FOTO: Prinrsceen/Instagram/pbg.news

SLIKA ZA PAMĆENJE: Duljaj se po poslednji put pozdravio sa igračima, pokupio stvari iz kancelarije i zatvorio vrata! (FOTO)

Objavljeno: 30.04.24 u 11:59

Duljaj se pojavio u sportskom centru u Zemunu

Igor Duljaj od sinoć i zvanično više nije šef stručnog štaba fudbalskog kluba Partizan.

Nakon nedelja intenzivnih turbulencija u Partizanu, klub je saopštio da je došlo do prevremenog raskida saradnje sa Igorom Duljajem, pet kola pre kraja prvenstva. Ovaj potez usledio je nakon niza loših rezultata i tenzija unutar kluba.

Dan posle odluke, Duljaj se pojavio u sportskom centru u Zemunu, kako bi se pozdravio sa fudbalerima crno-belih i dojučerašnjim saradnicima u stručnom štabu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @pbg.news

Trener je u „Zemunelo“ stigao pre jutarnjeg treninga, pokupio je u kancelariji svoje stvari, porazgovarao sa stafom, a potom se spustio do teretane gde su se prvotimci pripremali za početak treninga.

U toku današnjeg dana ili u sredu, trener crno-belih bi trebalo da se još jednom sastane sa čelnicima Partizana, odnosno generalnim direktorom Milošem Vazurom i zvanično potpiše raskid saradnje. 

6
7

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter